top of page

Alles in 1 met HBO

Alles in 1 met HBO

Als je van films houdt is een alles in 1 met HBO abonnement echt iets voor jou! Steeds meer mensen kiezen voor een alles in 1 met HBO abonnement, puur omdat je elke dag weer nieuwe films kunt kijken. Er zijn meerdere zenders beschikbaar waar de leukste, ontroerendste en meest spannende films te bekijken zijn. Alles in 1 met HBO biedt verschillende voordelen, wij nemen ze graag met je door.

Op alle apparaten

Een groot voordeel van het HBO pakket is dat je het op verschillende apparaten kunt bekijken. Niet alleen op de televisie, maar ook via je smartphone, tablet of laptop. Hierdoor wordt het mogelijk om je favoriete film of serie te bekijken vanuit je bed of als languit op de bank ligt. Zelfs terwijl je een lekker bad neemt kun je via je tablet kijken naar een spannende of romantische film.

Kwaliteitsseries

Een ander groot voordeel van alles in 1 met HBO zijn de prachtige series die je te zien krijgt. Het zijn niet zomaar series, er zitten grote namen tussen! Game of Thrones, True Detective en Girls, al deze series zijn te zien via het alles in 1 met HBO pakket.

Geen wachttijden

Wil je niet maanden wachten totdat een Amerikaanse serie beschikbaar is in Nederland? De alles in 1 met HBO zenders die geleverd worden zorgen hiervoor. Je kunt de series en uitzendingen tegelijkertijd met de Amerikaanse uitzendingen bekijken. Zo heb je direct toegang tot je favoriete afleveringen!

HBO on demand

Je krijgt niet alleen alles in 1 met HBO als je een abonnement afsluit. Ook HBO on demand zit er kosteloos bij. Met deze functie kun je films kijken als het je uitkomt. Of dit ’s morgen som 07.15 is om ’s nachts om 02.40 uur, het maakt niks uit. Met HBO on demand start je de film op een zelf gekozen moment.

HBO Go

Ook HBO Go zit bij het alles in 1 met HBO pakket inbegrepen. Heb je weleens gehoord van HBO Go? De naam zegt het eigenlijk al, HBO “gaan”. Met deze uitbreiding kun je naar je favoriete HBO zenders kijken vanaf elke plek in Nederland. Als je op vakantie bent in Zeeland of je bent een weekendje weg naar Ameland, geen probleem. Met HBO Go kijk je eenvoudig via je tablet, laptop of smartphone naar je favoriete serie of film. Zo hoef je nooit wat te missen!

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Connect
  • Google+ Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page